Koek en drank

Elke voor- en namiddag is er tijd voorzien om iets te eten en te drinken.  Dankzij de subsidie van Stad Oostende kunnen wij de kleuters en 2de leefgroep elke daggratis biofruit aanbieden. Ook koek bieden wij vanuit de school aan. Hiervoor wordt 2 euro per maand aangerekend op de schoolfactuur.

Vanaf 1 oktober 2018 krijgen ook de 3de en 4de leefgroep koek en fruit aangeboden op school. Omdat dit fruit niet gesubsidieerd wordt, kosten koek en fruit samen 6 euro per maand.

Je hoeft je kind dus geen tussendoortjes meer mee te geven, behalve als het in de avondopvang blijft. Het tussendoortje voor de avondopvang leg je ‘s morgens, genaamtekend, in de mand op de vensterbank tegenover de klas van Kristin.

We moedigen het drinken van kraantjeswater heel hard aan.  Het is gezond en kost de ouders niets. De leerkrachten voorzien een karaf water en bekertjes. Frisdranken zijn strikt verboden.

Om het leven op school en daarbuiten aangenaam te houden kiezen we ervoor om milieubewust te leven. Daarom vragen wij om etenswaren bij voorkeur mee te brengen in milieuvriendelijke en herbruikbare verpakkingen. Verkies je toch om gebruik te maken van niet herbruikbare verpakkingen zoals plastic potjes of brikken, dan geven we ze leeg terug mee naar huis.