De Vlieger kampeert

‘Tradities zijn er om in ere gehouden te worden!’ moet onze werkgroep evenementen gedacht hebben en zodra de coronamaatregelen het toelieten, organiseerde ze een kampeerweekend.

Na twee jaar zonder grote activiteiten was dit het ideale moment om nieuwe ouders beter te leren kennen en om de banden met elkaar weer aan te halen. Ein-de-lijk!

Op 20 mei was het zover! Een vijftigtal gezinnen trok richting Camping De Lombarde. Nadat iedereen zich geïnstalleerd had, aten ze vrijdagavond lekkere hamburgers van Music Burgers. Het kennismakingsspel ‘Gotcha’ werd gestart en ook de mini disco bracht de sfeer erin.

Zaterdagvoormiddag trok een grote groep ouders en Vliegeniers naar het strand voor een gezellige strandwandeling.

‘s Middags speelden ze een ladderspel. Het werd een middag vol verschillende opdrachten waarbij de gezinnen elkaar moesten uitdagen. Ton speelde samen met zijn zonen Yoran, Yorrick en Yarno en hun vriend Pepijn en zij werden door niemand ingehaald. Zo bereikte de familie Leempoels de eerste plaats, met als beloning een ontbijtmand.

In de vooravond kwamen iedereen samen op het plein voor een aperitiefje, genre potluck. Het werd een waar hapjesfestijn dat resulteerde in een bijzonder gezellige avond.

Zondagvoormiddag werd er op ‘t gemakje nagepraat en opgeruimd. Memorabele dagen, met dank aan de werkgroep evenementen en alle deelnemende gezinnen! Wij kijken al uit naar de volgende editie!

Geniet mee van het fotoalbum.